SİTEYE GİT

Destek Konuları


Sıkça Sorular Sorular
Sıkça sorulan sorular sayfasında yardıma ihtiyaç duyduğunuz, satış ve hizmetleri, ürünleri ve siparişleriniz ile ilgili merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz.
Yayıncı Başvurusu
Yayıncıya destek sistemimizi yalnızca sponsor olduğumuz yayıncılara açıyoruz. Bu nedenle sponsor olduğumuz bir yayıncı değilseniz, aracılığıyla izleyicilerinizden destek alamazsınız.
İş Ortaklığı
Oyunone.com olarak her zaman yeniliklere ve yeni ortaklıklara açığız.Bu form alanından fikir ve işbirliği için bize yazabilirsiniz. Görüşleriniz, fikirleriniz ve teklifleriniz bizim için değerlidir.
Bayi Formu
Eğer siz de bir Oyunone bayisi olmak istiyorsanız, başvuru formunu doldurun. Başvuru formuna ulaşmak için sayfamızı ziyaret edin ve başvuru sürecini başlatabilirsiniz.
Öneri ve Şikayet Formu
Soru, görüş, öneri ve şikayetlerinizi bizlere buradaki form ile iletebilirsiniz, bilgi alma taleplerinizi karşılamak üzere oyunone.com tarafından iletişim kurulması amacıyla kullanılacaktır.
İletişim
İletişim formu haricinde e-mail adresimiz ve destek telefon hattımızdan 10:00 - 02:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizler için önemli ve değerlidir.